Fifty Shades Freed My Body Blooms Trusse Vibrator

749,00 kr.

Fjernstyret trussevibrator til sjove og intime stunder fra Fifty Shades of Grey.

Kun 9 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste form for nydelse i dit skød

Skal du på date med din partner og vil gerne tilføje lidt spænding til aftenen? Så bør du prøve My Body Blooms Vibrator Trusse med Fjernbetjening fra Fifty Shades of Grey. Læg denne vibrator i trussen og oplev fantastisk nydelse i dit skød.

Den ergonomisk formede vibrator er fantastisk til stimulation af klitoris og kan placeres perfekt i de medfølgende blonde trusser. Når du først tænder for vibratoren, kan du godt se frem til stille, men kraftfulde vibrationer. Ingen ser noget, ingen hører noget!

Læg vibratoren i trussen, når du skal på date med din partner. Forestil dig, at du har lagt denne fornøjelseskammerat ned i trussen og giver fjernbetjeningen til din partner. Han bliver ellevild med tanken om, at han kan styre din lyst og nydelse med blot et tryk på en knap.

Der er i alt 8 forskellige vibrationsmønstre samt 12 hastigheder, som giver masser af variation i trusserne. Du kan også tage denne vibrator med dig ud på badeværelset og nyde skønne vibrationer under bruseren eller i badekarret. My Body Blooms er nemlig vandtæt, og så har den desuden også en rejsefunktion, som gør, at den ikke tænder i utide.

Trusserne fra Coco de Mer er lavet af sorte blonder i 95% polyester og 5% elestan. Trusserne passer til størrelserne XS til M. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og smukt design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 8 vibrationsmønstre og 12 hastigheder.
  • Inkl. Coco de Mer trusser (str. XS til M).
  • Inkl. lilla opbevaringspose.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 10 cm
Vægt: 125 gram
Størrelse (trusser): XS-M
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme