Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey “Beyond Aroused” Bækkenbundskugler

349,00 kr.

Frække bækkenbundskugler fra det populære mærke, Fifty Shades of Grey. Træn din bækkenbund og oplev de mange glæder, der kommer ved det!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Med træning til en mere intens orgasme!

Vil du gerne træne din bækkenbund? Så bør du prøve “Beyond Aroused” Bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey. Disse bækkenbundskugler er perfekte til både begynderen og den avancerede bruger.

Disse elskovskugler har et elastisk sikkerhedsbånd, der har plads til 2 kugler. Du får dog 4 kugler med, der varierer i vægt, så du kan skræddersy din træning til at passe dine behov. Kuglerne kan bæres på 6 forskellige måder og har en samlet vægt fra 40-90 gram.

Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og elegant design.
  • Inkl. 4 kugler, der kan udskiftes efter behov.
  • Blødt og behageligt materiale.
  • Perfekt til erfarne og avancerede brugere.
  • Styrker din muskulatur.
  • Kan øge din sexlyst.
  • Nemme at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort, grå og hvid.
God til: Kvinde
Længde: 14 cm
Diameter: 2,5 cm
Kuglevægte: 15, 25, 35 og 55 gram
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme