Fifty Shades of Grey Charlie Tango Vibrator 2

229,00 kr.

Skøn vibrator til hende fra den velkendte serie, Fifty Shades og Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For sansefulde oplevelser

Mangler du en vibrator til lækker selvforkælelse? Så bør du prøve Charlie Tango Vibrator 2 fra Fifty Shades of Grey. Denne vibrator er en favorit hos mange begyndere, der ønsker at teste vandene og eksperimentere med skønne vibrationer.

Vibratoren er i sig selv ikke særlig stor, og derfor kommer den ikke til at virke overvældende, når du skal lege med den. Charlie Tango 2 har 4 vibrationsmønstre samt 3 hastigheder, som giver dig god mulighed for at finde den bedste stimulering til dig.

Brug vibratoren hen over dine erogene zoner som frækt forspil, eller nyd dens vibrationer på din klitoris og glæd dig til at opleve eksplosive orgasmer. Under samleje kan denne vibrator være mere til at gøre underværker og hjælpe dig med at opnå klimaks hurtigere.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at vibratoren bruger 2 x AA-batterier (medfølger ikke).

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 4 vibrationsmønstre og 3 hastigheder.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Begyndervenlig.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 16,5 cm
Diameter: 2,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 2 x AA (medfølger ikke)
Materiale: ABS med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme