Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Lavish Attention Klitoris & G-Spot Vibrator

Original price was: 479,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Lillafarvet vibrator med udformet g-punktsspids til stimulering af g-punkt og klitoris!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøjet til den gode aften!

Vil du gerne forkæle dit g-punkt og din klitoris med lækre vibrationer? Så bør du prøve Lavish Attention Klitoris & G-Spot Vibrator. Glæd dig til at mærke de intense vibrationer give dig ekstatiske orgasmer.

Lavish Attention forkæler både dit g-punkt og din klitoris med 7 vibrationsmønstre og 3 hastighedsniveauer. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis det mønster, der får dig til at svæve i nydelse.

Brug vibratoren alene eller sammen med din partner for ekstra nydelse under samleje. Vibratoren er vandtæt og kan derfor også nydes ude på badeværelset under bruseren eller i badekarret. Derudover har vibratoren også en “travel lock”-funktion, så du ved, at den ikke tænder i upassende situationer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og flot design.
  • Stimulerer både g-punkt og klitoris.
  • 7 vibrationsmønstre og 3 hastigheder.
  • Lækkert og behageligt materiale.
  • Inkl. Opbevaringspose.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • “Travel lock”-funktion.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 20 cm
Diameter: 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme