Fifty Shades Of Grey “Feel it Baby” Penisring med Vibrator

139,00 kr.

Penisring og klitorisstimulator i én fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For længere udholdenhed 

Vil du gerne tilfredsstille din partner uden at bekymre dig om at komme for hurtigt? Så bør du prøve “Feel it Baby” Penisring med Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne penisring hjælper dig til at få en bredere, fyldigere og længerevarende erektion.

Du skal blot tage den elastiske penisring på og tænde for de pirrende vibrationer. Den udtagelige minivibrator har 1 niveau, der både forkæler ham og hende. Vibratoren er især god til at stimulere kvindens klitoris under samleje.

Penisringen er lavet i behageligt silikone, der føles fantastisk mod huden. Du kan godt se frem til lange og intense øjeblikke med din partner, når du har denne penisring på.

Brug denne penisring alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og simpelt design.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • Hjælper til bredere, fyldigere og længerevarende erektioner.
  • Perfekt til ham, der har problemer med for tidlig sædafgang.
  • For mere intense orgasmer.
  • Inkl. batterier.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Antracitfarvet
God til: Mand eller begge
Stimulering: Penis og klitoris
Diameter: 3,4 cm
Vægt: 70 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: 2 x LR44
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme