Fifty Shades of Grey Greedy Girl Mini Rabbit Vibrator

349,00 kr.

Skøn rabbit vibrator, der stimulerer både g-punktet og klitoris samtidigt. Det perfekte legetøj til hende fra Fifty Shades of Grey.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lille og praktisk til hende! 

Mangler du en vibrator, der ikke virker alt for overvældende, men stadig tilbyder fantastisk stimulation? Så bør du prøve Greedy Girl Mini Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne minivibrator er det perfekte værktøj at have liggende i natskuffen til skøn selvforkælelse, når du trænger til det.

Greedy Girl Mini Rabbit Vibrator har et stilfuldt og elegant design, og grundet dens størrelse er den nem at have med rundt omkring. Vibratorens buede design og de spidse kaninører giver dig mulighed for at blive stimuleret via g-punkt og klitoris samtidigt. Perfekt til dig, der vil have mest ud af din nydelse og opleve intense orgasmer!

Vibratoren har i alt 10 forskellige vibrationsfunktioner, så du har god mulighed for at finde det mønster, der får dig til nå klimaks. Derudover kan denne fine vibrator også tages med ud under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Det betyder, at du altid har lækker nydelse til rådighed, uanset hvor du befinder dig.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Stimulerer g-punkt og klitoris samtidigt.
  • Perfekt rejsepartner grundet dens størrelse.
  • Rejselås – så din vibrator ikke tænder i utide.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Samlet længde: 13,2 cm
Indsætningsdybde: 9 cm
Diameter: 2,7 – 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batterier: Genopladelig
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme