Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline Rabbit Vibrator

579,00 kr.

Fantastisk vibrator til stimulering af g-punkt samt klitoris! Prøv denne lækre vibrator fra mærket Fifty Shades of Grey.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev de bedste orgasmer med denne slanke elsker! 

Mangler du en vibrator, der kan give dig fantastisk nydelse? Så bør du prøve Greedy Girl Slimline Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne vibrator vil forkæle dig med sit slanke design og skønne vibrationer.

Glæd dig til at mærke dens kurvet skaft, som vil ramme dit g-punkt perfekt, mens din klitoris vil blive stimuleret af de vibrerende kaninører. Greedy Girl Slimline Rabbit Vibrator har 12 vibrationsmønstre og 3 hastigheder, så du kan få den bedste stimulering. Vibratoren er genopladelig, og der medfølger et USB-ladekabel, så du nemt kan få den nydelse, du fortjener.

Hvis du ikke ønsker at lægge vibratoren fra dig i soveværelset, så kan du også tage den med dig ud under bruseren eller i badekarret. Ud over at være vandtæt, så har denne vibrator også en “travel-lock” funktion, så du er sikret, at den ikke starter i utide.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og eksklusivt design.
  • Stimulerer g-punkt og klitoris samtidigt.
  • 12 vibrationsmønstre og 3 hastighedsniveauer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Samlet længde: 22 cm
Indsættelig længde: 12 cm
Diameter: 2,7 – 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig. (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline Rabbit Vibrator

  1. Sofia

    Her er vibratoren til stimulering både her og der;-)

Tilføj en anmeldelse af varen