Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbit Vibrator

869,00 kr.

Kombinér stødfunktioner med vibrationer, og så er du sikret en vild orgasme!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlig vibrator til behagelige øjeblikke!

Leder du efter en vibrator, der kan lidt mere end andre vibratorer? Så bør du prøve Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne vibrator vil forkæle dig, som du aldrig har prøvet før med dens buede g-punktsspids og de vibrerende kaninører.

Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbit Vibrator har 2 motorer, der arbejder for at give dig de mest uforglemmelige orgasmer. Skift mellem vibratorens 12 vibrationsmønstre og 3 hastighedsniveauer for at finde det mønster, der stimulerer dig bedst.

Det bedste ved denne vibrator er dog dens stødfunktion, der imiterer følelsen af dejlig penetrering. Kombiner vibratorens stødfunktion med stimulering af din klitoris, og så har du opskriften på en fantastisk orgasme!

Hvis du ikke ønsker at lægge vibratoren fra dig i soveværelset, så kan du også tage den med dig ud under bruseren eller i badekarret. Ud over at være vandtæt, så har denne vibrator også en “travel-lock” funktion, så du er sikret, at den ikke starter i utide. Derudover er vibratoren genopladelig, og derfor medfølger der naturligvis også et USB-kabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Sublim g-punkts rabbit vibrator til hende!
 • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris samtidigt.
 • Stødfunktion – for følelsen af dejlig penetrering.
 • Lækkert og eksklusivt design.
 • 12 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastighedsniveauer. 
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Vandtæt.
 • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Samlet længde: 23,3 cm
Indsættelig længde: 12 cm
Diameter: 3,5 – 4,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig. (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbit Vibrator

 1. Gunhill

  Uha da da. Her er der fuld valuta med den her Vibrator.

Tilføj en anmeldelse af varen