Fifty Shades of Grey Inner Goddess Sølv Elskovskugler

199,00 kr.

Kvalitets bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med elskovskugler 

Vil du gerne træne din bækkenbund, men ved ikke hvor du skal starte? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Prøv Inner Goddess Sølv Elskovskugler fra Fifty Shades of Grey og glæd dig til at komme i gang med den bedste træning i dit liv.

De to sølvfarvede kugler er specielt egnede til at styrke bækkenbunden. Du skal blot indføre kuglerne med en lille smule glidecreme i vagina og derefter starte på dine knibeøvelser. Supernemt og effektivt!

En stærk bækkenbund giver større lyst og glæde under elskovslegen. Det kan også resultere i mere eksplosive orgasmer, som både du og din partner bliver glade for. Elskovskuglerne er forbundet med et elastisk bånd for en dynamisk og pirrende følelse.

Derudover er kuglerne også utrolig glatte, og er derfor også behagelige at have oppe. Desuden er de også vandtætte, hvilket betyder, at du også kan gå i bad med dem.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske fordele

  • Simpelt og elegant design.
  • Ideel til optræning af bækkenbund.
  • Lette at rengøre.
  • Opnå mere intense orgasmer.
  • Ideel til brug efter graviditet.
  • Elskovskugler forbundet af elastisk strop.
  • Satin opbevaringspose medfølger.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Længde: 21,5 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 219 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme