Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator

(1 kundeanmeldelse)

269,00 kr.

Fantastisk og effektiv minivibrator til hende fra Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den enkle løsning!

Mangler du en vibrator, der stimulerer dit g-punkt præcist og effektivt? Så bør du prøve denne Mini G-Spot Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne minivibrator vil nemlig stimulere dit g-punkt på den mest vidunderlige måde og få dig til at opleve klimaks som aldrig før.

Vibratoren har 3 hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt kan styre og skifte mellem. Find det mønster, der får dig til at se stjerner og glæd dig til at opleve intens stimulering. Umiddelbart er vibratoren tiltænkt til stimulering af kvindens g-punkt, men du kan naturligvis også bruge den til at stimulere klitoris eller andre erogene zoner.

Brug denne vibrator alene, når du trænger til at forkæle dig selv, eller brug den sammen med din partner. Han eller hun skal blot tænde for den lille vibrator og føre den hen over din krop og ramme alle dine sensitive områder, der får dig til at vride i nydelse. Du kan også tage denne vibrator med dig ud i badekarret eller under bruseren, hvis du ikke har lyst til at lægge vibratoren fra dig.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at denne vibrator bruger AAA-batterier (medfølger ikke).

Fantastiske Fordele: 

  • Lille, nem og effektiv vibrator til stimulering af g-punkt.
  • 7 forskellige vibrationsmønstre, 3 hastigheder.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Enormt brugervenlig.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: 13,3 cm
Diameter: 2,5 cm
Vægt: 61 gr
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris, vaginal, g-punkt
Vandtæt: Ja
Batteri: 1 x AAA (medfølger ikke)
Materiale: ABS, silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator

  1. Soleima

    En perfekt mini G-Spot Vibrator til tasken.

Tilføj en anmeldelse af varen