Fifty Shades Darker Oh My Rabbit Vibrator

499,00 kr.

Stilfuld og elegant rabbit vibrator til stimulation af g-punkt og klitoris fra Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse til hende! 

Står du og mangler en vibrator, der kan hjælpe dig med at nå klimaks? Så bør du prøve Oh My Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne robuste og elegante rabbit vibrator vil gøre sit bedste for at give dig uforglemmelig nydelse, som du vil hungre efter igen og igen.

Oh My Rabbit Vibrator stimulerer både dit g-punkt og din klitoris på samme tid. Denne form for stimulation kan virke enormt pirrende og give dig eksplosive orgasmer, som du ikke vil være foruden. Vibratoren er lavet i en ergonomisk form, og så er den fremstillet i silkeblødt silikone, der gør den til en fornøjelse at lege med.

Glæd dig til at mærke vibratorens 8 forskellige vibrationsmønstre og dens 12 hastighedsniveauer. Du kan nyde denne fornøjelseskammerat under dynen, eller du kan tage den med dig ud på badeværelset for dejlig stimulation under bruseren eller i badekarret. Desuden er vibratoren genopladelig og skal bruge 120 minutter på at lade op for at give dig 60 minutters fantastisk nydelse!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulerer både klitoris og g-punktet.
  • Ergonomisk design.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • 8 vibrationsmønstre og 12 hastighedsniveauer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 25,4 cm
Diameter: 4 cm
Vægt: 460 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme