Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Penis- og Testikelring med Vibrobullet

499,00 kr.

Penis- og testikelring med vibrobullet fra Fifty Shades of Grey. Sikrer varieret og intensiv samleje, der både glæder ham og hende!

Kun 9 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stimulerende vibrationer til ham!  

Vil du gerne have mere glæde ud af jeres intime stunder i soveværelset? Så bør du prøve denne penis- og testikelring med vibrobullet fra Fifty Shades of Grey. Denne penis- og testikelring kommer både til at glæde ham og hende under samleje.

Tag penis- og testikelringen rundt om penis og testikler og oplev glæden af en fyldigere, bredere og længerevarende erektion. På den måde kan du og din partner fortsætte legen i længere tid og få mere ud af jeres leg.

Denne penis- og testikelring har også 10 vibrationsmønstre og 6 hastighedsniveauer, som I nemt kan styre med den trådløse fjernbetjening. Glæd jer til at mærke de lækre vibrationer forkæle jer. Dette produkt er også vandtæt, hvilket betyder, at I kan fortsætte legen under bruseren eller i badekarret.

Brug denne penis- og testikelring alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og luksuriøst design.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • For en fyldigere, bredere og længerevarende erektion.
  • Perfekt til ham, der har problemer med for tidlig sædafgang.
  • 10 vibrationsmønstre og 6 hastighedsniveauer.
  • Kan styres via den trådløse fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Mand eller begge
Stimulering: Penis og klitoris
Diameter: 2,7 – 4,5 cm
Vægt: 141 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme