Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Inspirations Kort

119,00 kr.

Hold gnisten mellem jer kørende med Play Nice Talk Dirty Inspirations Kort fra Fifty Shades of Grey. Ét kort om ugen, og så har I inspiration til et helt år.

Kun 7 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få inspiration til jeres kærlighedsliv 

Står du og mangler lidt spænding i jeres parforhold, men ved ikke, hvad du skal gøre for at gøre stemningen derhjemme fræk? Så bør du prøve Play Nice Talk Dirty Inspirationskort fra Fifty Shades of Grey. Disse kort skal nok gøre jeres aftenener langt frækkere og mere spændende!

Med 52 kort kan du være stensikker på, at du og din partner får mulighed for at udforske jeres erotiske sider. Hvert spillekort har et citat fra Fifty Shades- trilogien, et forførende ordsprog og en matchende handling, der gør jeres aften superfræk!

Kortene er opdelt i 4 farver fra begyndervenlige til mere vovede ord og handlinger. Hvis du gerne vil opnå en ekstra speciel action, kan jokerne også trækkes ud for at gennemføre dine egne idéer.

Træk ét kort om ugen, og så har I masser af inspiration til at holde jeres kærlighedsliv spændende i et år, eller træk et kort efter jeres behov. Du kan være stensikker på, at I kommer til at få en fantastisk aften, når I først afprøver disse kort.

Bemærk, at teksten på kortene står på engelsk.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn måde at holde kærlighedslivet spændende.
  • Giver masser inspiration til jer.
  • 52 spillekort – ét kort om ugen i et helt år.
  • Fræk introduktion til dirty talk.
  • Perfekt til for- og rollespil.
  • 4 kategorier fra blød til hård.
  • Kort med citater fra FSOG, dirty talk og handlinger.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Hvid
God til: Begge
Sprog: Engelsk
Materiale: Papir/karton