Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Anal Beads

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Analkæde fra Fifty Shades of Grey til sjov “bagdørs”-leg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dejlig “bagdørs”-leg! 

Vil du gerne eksperimentere med fræk anal leg? Så bør du prøve Pleasure Intensified Anal Beads fra Fifty Shades of Grey. Disse anal beads er perfekte til begynderen, der gerne vil kaste sig ud i fræk anal leg.

Den glatte analkæde i silikone stimulerer de bagerste lystzoner intensivt. Påfør kæden rigeligt anal-glidecreme før du starter med at indføre den mindste kugle, hvor du derefter forsigtigt lader de større kugler følge.

Når du får en orgasme trækkes analkæden ud og så vil du opleve ekstatiske og intensive følelser. Kæden kan bruges alene eller sammen med en partner, og kan også nydes af både mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og elegant design.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til begyndere.
  • Fleksibelt design.
  • Behageligt materiale.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 25,4 cm
Diameter: 0,9 – 2,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme