Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Greedy Play Par Sæt

Original price was: 959,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Lækkert Fifty Shades of Grey bondage sæt med 5 frække dele for den perfekte introduktion til bondage-verdenen.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte introduktion til bondage-verdenen.

Dette sæt fra Fifty Shades of Grey indeholder 5 af de mest populære produkter fra serien. Med dette sæt får du den populære Greedy Girl Rabbit vibrator, en diskret bullet-vibrator, en vibrerende penisring, bløde håndjern og et silkeblindfold.

Den lækre Greedy Girl Rabbit vibrator er til hende, som gerne vil have en eksklusiv og effektiv vibrator af højeste kvalitet. Den er fremstillet i komfortabelt silikone, og så kan den stimulere både g-punktet samt klitoris. Vibratoren er vandtæt og har 3 hastigheder samt 9 intense vibrationsmønstre. Find dit yndlingsmønster og nyd dens skønne og vidunderlige vibrationer.

Den fikse og lille bullet-vibrator har en kraftig motor og er perfekt til dig, der gerne vil have en intens stimulering af klitoris. Den har 7 vibrationsmønstre samt 3 hastigheder, så du går absolut ikke glip af noget med denne frække sag.

Den vibrerende og fleksible penisring er en glæde til både ham og hende. Den sørger for, at han får en længere, fyldigere og kraftigere erektion, og så vil han opleve en mere intens orgasme!

Håndjernene er perfekt til par, som gerne vil eksperimentere med soft-bondage. Prøv håndjernene med det flotte blindfold og bliv sendt ud på en sanselig og pirrende rejse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt sæt med de mest populære varer fra Fifty Shades of Grey.
  • Skøn introduktion til bondage-verdenen.
  • Vidunderlige vibratorer til hende!
  • Effektiv penisring til ham, som gør jeres elskov mere intim og intens.
  • Lækre håndjern og flot blindfold – for den bedste soft-bondage oplevelse.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort, sølv
God til: Begge
Stimulering: G-punkt, klitoris og penis
Materiale: Silikone, ABS-plast, polyester, velcro, metal
 
Rabbit Vibrator
Længde: 24 cm
Indsættelig længde: 13 cm
Diameter: 3,7 cm
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
 
Bullet vibrator
Længde: 8,5 cm
Diameter: 1,7 cm
Vibration: Ja
Batteri: 1 x AAA-batteri (medfølger ikke)
 
Penisring
Diameter: 3,4 cm (strækbar)
Vibration: Ja
Batteri: 2 x LR44-batterier (medfølger)
 
Blindfold
Bredde: 19 cm
Højde: 8 cm
Omkreds: 48 cm (elastik)
 
Manchetter
Omkreds: Op til 31 cm
Bredde: 7,5 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme