Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrator Æg

Original price was: 779,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Nyd de himmelske vibrationer fra Fifty Shades Of Grey Relentless Vibrator Æg.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den “kontrollerede” leg

Vil du gerne prøve en ny form for leg? Så bør du prøve Relentless Vibrator Æg fra Fifty Shades of Grey. De vibrerende æg er perfekte til skjulte og erotiske lege derhjemme og/eller ude blandt andre.

Før det vibrerende æg op i vagina og tænd for de skønne vibrationer, når du føler, du skal stimuleres. Du kan også overgive styringen til din partner ved at give ham fjernbetjeningen. Ægget og fjernbetjeningen har en rækkevide på 10 meter, så der er mulighed for en masse sjov.

Ægget har i alt 4 vibrationsmønstre samt 3 hastigheder, så du har lidt at vælge mellem. Både ægget og fjernbetjeningen er genopladelige, og begge enheder kan oplades med det USB-kabel, som medfølger.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og elegant design.
  • 4 vibrationsmønstre og 3 hastigheder.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Rækkevidde på 10 meter.
  • Genopladelig.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 7 cm
Diameter: 2,5 – 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ægget er vandtæt, men fjernbetjening er ikke
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme