Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Mini Vibrator

449,00 kr.

Glæd dig til at nyde denne behagelige og glatte vibro-bullet fra Fifty Shades of Grey med 10 intense vibrationsmønstre og 6 hastigheder.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækre vibrationer til hende!

Vil du gerne stimuleres af lækre vibrationer? Så bør du prøve Relentless Vibrations Bullet Vibe fra Fifty Shades of Grey. Denne lille vibrator bullet vil stimulere dig som aldrig før og gøre din aften meget bedre!

Denne behagelige glatte vibro-bullet har ikke kun en praktisk fjernbetjening, men også 10 intense vibrationsmønstre og 6 hastigheder, der kan styres separat. Med denne vibro-kugle kan du lege alene, eller din partner kan tage kontrollen.

Brug denne lille bullet vibrator, når I skal på date næste gang. På den måde kan hun blive stimuleret i al hemmelighed, uanset hvor I befinder jer. Det bliver så frækt, når I først ender derhjemme i soveværelset.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og elegant design.
  • Praktisk og effektiv vibrator.
  • 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder.
  • Kan styres via fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Begyndervenlig.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme