Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kegel Balls

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Genopladelige vibro-kugler med 10 vibrationsmodi og 6 hastighedsniveauer – let at styre med fjernbetjeningen.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kegel Balls – Nydelse og træning i én! 

Vil du gerne have et produkt, som tjener mere end ét formål? Så bør du prøve Relentless Vibrations Fjernbetjente Kegel Balls fra Fifty Shades of Grey. Disse bækkenbundskugler er nemlig ikke kun tiltænkt bækkenbundstræning; de kan også give dig fantastisk nydelse med skønne vibrationer.

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kegel Balls kan give dig fantastisk nydelse med sine 10 forskellige vibrationsmønstre og 6 hastighedsniveauer. Og du kan styre disse vibrationer nemt med den trådløse fjernbetjening. Det betyder også, at du kan bruge dem på en skøn date aften og overlade styringen til din partner. På den måde kan han vælge hvor og hvornår, du skal have fabelagtig nydelse!

Du skal blot indføre kuglerne i vagina med en lille smule glidecreme. Elskovskuglerne har et elastisk sikkerhedsbånd, så de er nemme at få ud igen, og så har de en skøn form, der gør dem nemme at indføre. Perfekt egnet til begyndere, der allerede har fået en indledende erfaring med elskovskugler og vil forbedre deres bækkenbundstræning yderligere. Træning af bækkenbunden er anbefalet af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Kan styres via trådløs fjernbetjening.
  • Fantastisk nydelse til hende.
  • Kan bruges til træning af bækkenbunden.
  • 10 vibrationsmønstre, 6 hastighedsniveauer.
  • Elastisk sikkerhedsbånd – så du nemt kan få dem ud igen.
  • Fremstillet i lækkert og behageligt materiale.
  • Genopladelige – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 15,5 cm
Indførelsesdybde: 7 cm
Diameter: 1,5 – 3 cm
Vægt: 125 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger) og 1 x CR2032-batteri (medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme