Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Sensation Finger Vibrator

349,00 kr.

Skøn fingervibrator fra Fifty Shades of Grey til intime fornøjelser i soveværelset.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En hjælpende hånd 

Vil du gerne gøre mere ud af din nydelse? Så bør du prøve Sensation Finger Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne fingervibrator er perfekt til intime solo stunder eller intense øjeblikke med din partner.

Du skal blot sætte denne lille vibrator fast om din finger og føre den over de områder, du gerne vil have stimuleret. Vibratoren egner sig især til stimulering af klitoris, men kan naturligvis også bruges til at pirre din partners brystvorter, penis osv. Enten du eller din partner kan tage denne vibrator på fingeren under samleje og tilføje ekstra stimulering til hende.

Glæd dig til at mærke den fløjlsbløde silikone mod din hud. Det bløde materiale gør denne vibrator til en fornøjelse at lege med i timevis. Derudover har denne vibrator også 20 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt kan skifte mellem for at finde det mønster, der er bedst for dig.

Hvis du ikke vil undvære ekstatisk nydelse uden for soveværelset, kan du også tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret, da vibratoren er vandtæt. Vibratoren har også en rejselås, så du sikkert kan tage den med dig på ferie uden at bekymre dig om, at den tænder i utide.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og klassisk design.
  • Fingersløjfe – for præcis stimulering.
  • 20 forskellige vibrationsmønstre.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Ink. opbevaringspose.
  • Rejselås.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 6,1 cm
Bredde: 3,3 cm
Diameter: 1,8 cm
Vægt: 38 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme