Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tongue Vibrator

399,00 kr.

Lækker tungevibrator fra Fifty Shades of Grey. Perfekt til både begynderen og den erfarne!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til kildende sensationer! 

Vil du gerne prøve noget nyt, men ved ikke helt præcist, hvad det skal være? Så kan vi varmt anbefale denne tungevibrator fra Fifty Shades of Grey. Vibratoren er perfekt til alle – både begyndere og erfarne, og så vil den give dig masser af lækker nydelse.

Vibratoren er lavet af fløjlsblød silikone og føles derfor ufattelig behagelig mod huden. Det er derfor en enorm praktisk, behagelig og lille vibrator, som ligger dejligt i hånden og nemt kan tages med omkring. De flagrende spidser giver en alsidig stimulering, som du vil have lyst til at opleve igen og igen – både derhjemme og på farten.

Glæd dig til at gå på opdagelse i 20 vibrationsmønstre, der sikrer alsidig forkælelse fra blid til intens. Du kan også med god samvittighed tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller badekarret, da vibratoren er vandtæt. Flickering Tongue er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Perfekt til stimulering af klitoris.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Begyndervenlig.
  • Fløjlsblød silikone.
  • Genopladelig – (USB-ladekabel medfølger).

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 11,2 cm
Diameter: 3,1 cm
Vægt: 47 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme