Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator

299,00 kr.

Fantastisk g-punkts rabbit vibrator, der stimulerer g-punkt og klitoris på samme tid. Glæd dig til at lege med Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fornøjelse for dit g-punkt

Er du typen, der ikke kan blive stimuleret nok? Så bør du prøve Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne vibrator kan nemlig stimulere både dit g-punkt og din klitoris på samme tid.

Glæd dig til at mærke den fløjlsbløde silikone kærtegne din hud, mens vibratorens lækre vibrationer stimulerer dig til klimaks. Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator har 20 forskellige vibrationsfunktioner, så du har god mulighed for at finde det mønster, der stimulerer dig bedst.

Brug denne vibrator alene eller sammen med en partner. Du kan også tage denne fornøjelseskammerat med dig ud under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Desuden har den også en rejselås-funktion, som betyder, at denne vibrator ikke tænder i utide. Perfekt til din næste rejse!

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Fløjlsblød silikone.
  • Stimulerer både klitoris og g-punktet.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Rejselås.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 10,9 cm
Diameter: 2,8 – 3,3 cm
Vægt: 86 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme