Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Sensation Klitoris Vibrator

349,00 kr.

Skøn klitoris vibrator til hende fra Fifty Shades of Grey.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En skøn vibrator til hende 

Leder du efter en vibrator, der kan stimulere din klitoris? Så bør du prøve Sensation Klitoris Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne fløjlsbløde vibrator i silikone føles fantastisk mod huden og giver dig pragtfuld nydelse.

Sensation Klitoris Vibrator har 20 forskellige vibrationsmønstre og kan give dig en alsidig stimulering fra blid til intens. Du skal blot lægge vibratoren på klitoris og lade den gøre arbejdet for dig. Vibratoren er ideel til skønne solo-stunder og perfekt til intense øjeblikke med din partner.

Vibratoren kan også ligge komfortabelt i din trusse, så du kan gå rundt med den, når du og din partner er på date. Du kan også skifte mellem den glatte og rillede side, så du får en spændende stimulering hver gang. Nyd vibratoren under dynen eller tag den med under bruseren eller i badekarret. Sensation Klitoris er nemlig vandtæt, så du aldrig går glip af dejlig nydelse.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og simpelt design.
  • Ligger fantastisk i hånden eller trussen.
  • Perfekt til stimulering af klitoris.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • 20 forskellige vibrationsmønstre.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8 cm
Diameter: 4,2 cm
Vægt: 48 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme