Fifty Shades of Grey Sensation Vibrating Pleasure Stroker

299,00 kr.

Lækker masturbator til ham med spændende stimuleringsriller fra Fifty Shades of Grey.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til bedre handjobs 

Elsker du følelsen af et godt hand job? Så bør du prøve denne Sensation Vibrating Pleasure Stroker fra Fifty Shades of Grey. Du kan bruge den alene eller sammen med en partner for uforglemmelige oplevelser.

Sensation Vibrating Pleasure Stroker er lavet af fløjlsblød silikone, som føles behageligt mod huden. Derudover har denne masturbator spændende stimuleringsriller på indersiden og praktiske grebsriller på ydersiden.

Glæd dig til at mærke de 20 forskellige vibrationsmønstre, som giver dig en alsidig forkælelse fra blid til intens. Du kan også tage denne masturbator med dig ud under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Takket være nøglelåsen kan den tages med i bagagen næste gang du skal på ferie.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt, lækkert og klassisk design.
  • 20 forskellige vibrationsmønstre.
  • Lavet af fløjlsblød silikone.
  • Spændende stimuleringsriller på indersiden.
  • Praktiske grebsriller på ydersen.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 6,7 cm
Diameter: 2,7 cm
Vægt: 115 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme