Fifty Shades of Grey Sensation Vibrerende Butt Plug

349,00 kr.

Begyndervenlig butt plug med vibration fra Fifty Shades of Grey.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse til bagdelen

Vil du gerne eksperimentere med anal, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så bør du prøve Sensation Vibrerende Butt Plug fra Fifty Shades of Grey. Denne butt plug kan bruges af både mænd og kvinder, og så er den ikke overvældende i størrelsen. Perfekt til begyndere!

Brug denne butt plug alene eller sammen med din partner for mere intime stunder i soveværelset. Du skal blot indføre pluggen i anus med en lille smule glidecreme og glæde dig til at blive stimuleret bagi.

Denne butt plug har en sikker base samt en behagelig form, der gør den til en fornøjelse at lege med. Glæd dig til at mærke de 20 forskellige vibrationsmønstre, som gør din nydelse endnu bedre! Ud over de dejlige vibrationer, så er den også lavet i et fløjlsblødt silikone, der føles fantastisk mod huden. Tag den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Desuden har den også en rejsefunktion, der gør, at den ikke tænder i utide. Perfekt til din næste rejse!

Brug denne butt plug alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Begyndervenlig.
  • Fløjlsblød silikone.
  • Genopladelig – (USB-ladekabel medfølger).
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Rejselås.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anus
Længde: 8,5 cm
Diameter: 1,6 – 2,5 cm
Vægt: 44 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme