Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads

87,20 kr.

Perfekt til begyndere, der ønsker at eksperimentere med anal sjov!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hot Anal Play med Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads

Vil du gerne eksperimentere med sjov anal leg? Så bør du prøve Silikone Anal Beads fra Fifty Shades of Grey. Denne analkæde er perfekt til begyndere, men kan naturligvis også bruges af erfarne, der elsker anal sex.

Kæden har 3 perler, som du indsætter i anus. Indfør dem en efter en og glæd dig til at oplev spændende nydelse. Kæden har en tilbagetrækningsring, som gør det lettere for dig at tage kæden ind og ud efter dit behov for en mere intens stimulering og bedre orgasme.

Denne analkæde er lavet i et blødt silikone, der føles helt igennem fantastisk mod huden. Snoren kan bruges af både mænd og kvinder og kan dertil også nydes både alene eller sammen med en partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn analkæde til intim anal leg.
  • Enkelt og lækkert design.
  • Begyndervenlig.
  • Fremstillet i behageligt materiale.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
God til: Begge
Længde: 13,5 cm
Diameter: 1,6 – 2 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme