Fifty Shades of Grey Silikone Geisha Kugler

159,00 kr.

Geisha-kugler fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Udlev dine Fifty Shades of Grey fantasier! 

Disse bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey giver dig mulighed for seksuel tilfredsstillelse samt træning af bækkenbund. Glæd dig til at blive stimuleret samtidig med at du træner din bækkenbund.

Geisha kuglerne er fremstillet i glat silikone og har to lette, indvendige og fritløbende kugler, som kan virke både pirrende og stimulerende for hende. Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Indfør kuglerne i vagina med en lille smule glidecreme. Dette gør det både nemmere og behageligere for dig at indføre kuglerne. Når du vil have dem ud igen, skal du blot hive i silikonesnoren. Supernemt og simpelt!

Du kan træne din bækkenbund lige så tit, du har lyst. Kuglerne kan derfor bæres både i hverdage og i weekender, uanset om du er på arbejde eller bare slapper af derhjemme. Vi anbefaler dog, at du holder nogle pauser indimellem træningen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Kan bæres diskret i løbet af dagen.
  • Kærlighedsbolde med en elastisk tilbagetrækningsrem.
  • Ideel til erfarne.
  • Styrker bækkenbundsmusklerne.
  • Inkluderer en opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 17,1 cm
Diameter: 3,6 cm
Vægt: 95 gram
Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme