Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ankel Manchetter

449,00 kr.

Frække ankelmanchetter med 2 sider fra Fifty Shades of Grey. Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere i soveværelset.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Slip væk fra hverdagen med frækt bondage!

Savner du lidt spænding i dit kærlighedsliv? Så bør du prøve disse ankelmanchetter fra Fifty Shades of Grey. Ankelmanchetterne er perfekte til par, der gerne vil udforske i soveværelset og gøre sexlivet endnu frækkere!

Sweet Anticipation-kollektionen er perfekt til dig, der elsker kombinationen af det frække og elegante. De behageligt polstrerede manchetter kan nemlig bruges fra begge sider. Den ene side har et sort læderlook og den anden side er dækket ind i satin i sort/rødt rosedesign.

De stabile ankelmanchetter er lavet i høj kvalitet og kommer med en aftagelig karabinhage forbindelseskæde. Du kan nemt justere omkredsen med en spænde, og så kan ankelmanchetterne bruges af og på både mænd og kvinder.

Brug disse ankelmanchetter alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til den kinky leg.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Har 2 forskellige sider.
  • Justerbar omkreds.
  • Aftagelig karabinhage forbindelseskæde.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Rød og sort
God til: Begge
Materiale: PU, polyamid og metal