Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Gagball

249,00 kr.

Gag-ball fra Fifty Shades of Grey til frække og intime stunder i soveværelset.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dine fornøjelser 

Vil du gerne introducere frækt BDSM-sexlegetøj til dine erotiske øjeblikke? Så bør du prøve Sweet Anticipation Gagball fra Fifty Shades of Grey. Denne gagball er fantastisk til dig, der gerne vil have en gagball af god kvalitet.

Denne knebel er lavet i et behageligt og blødt silikone, og så kan den bæres af både mænd og kvinder. En gag ball er perfekt til at understrege, hvem der bestemmer, og hvem der underdanig. Når først denne gag-ball er placeret i munden, kan den submissive hverken sige fra eller til, og må derfor blot adlyde sin partner uden at svare igen.

Sweet Anticipation Gagball er lavet med et bånd, der kan bæres fra begge sider. Den ene side af båndet har et frækt læderlook i sort, hvor den anden side er med satin i et sort/rødt rosedesign. Begge sider får dig til at se enormt sexet ud, og vil med garanti gøre legen i soveværelset endnu frækkere! Ud over dette er denne gag ball også behageligt polstret og har en nem velcrolukning

Brug denne gagball alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt BDSM-udstyr til hede lege i soveværelset.
  • Lavet med et bånd, der kan bæres fra begge sider.
  • Knebel fremstillet i behageligt silikone.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Inkluderer opbevaringspose.
  • Velcrolukning.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Rød/sort
Justerbar omkreds: 51 – 63 cm
Diameter: 4,3 cm
Materiale: PU, silikone, nylon, metal