Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spredestang med Manchetter

699,00 kr.

Fræk spredestang med manchetter til hede BDSM-sessioner fra Fifty Shades of Grey.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et frækt BDSM-redskab

Vil du gerne eksperimentere inden for BDSM-verdenen? Så bør du prøve denne Sweet Anticipation Spredestang med Manchetter fra Fifty Shades of Grey. Denne spredestang med manchetter vil give dig en manglende evne til at kunne bevæge dig, hvilket giver din partner rig mulighed for at kunne nyde dig totalt.

Spredestangen og manchetterne sættes fast om enten hænder eller fødder, og så skal de hægtes på den stable D-ring med blødt hårdmetal, der er pakket ind i et smukt rosedesign med clipskarabinhager. Manchetterne kan bruges fra begge sider, og derfor kan man næsten sige, at du får to i én.

På den ene side har du et smukt, sort læderlook – perfekt til de hede BDSM-sessioner, og på den anden side har du et smukt satin rosedesign i sort/rød. Kan justeres i omkreds med en spænde.

Brug denne spredestang med manchetter alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og elegant BDSM-udstyr til hede sessioner.
  • To i én – to designs, et produkt.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Inkl. smuk opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Rød/sort
God til: Begge
Vægt: 415 gram
Materiale: PU, polyamid, metal