Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler

139,00 kr.

Bækkenbundskugler fra det populære mærke, Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste træning til hende! 

Står du og mangler de helt rigtige bækkenbundskugler? Så bør du prøve disse grå kærlighedsbolde fra Fifty Shades of Grey. Tighten and Tense Bækkenbundskugler bliver dit nye yndlingsredskab, når du skal træne din bækkenbund.

Lad disse grå kærlighedsbolde med frit bevægelige indre bolde imponere dig. Bare sæt dem ind i din vagina – gerne med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse, og mærk de roterende bolde hver gang du bevæger dig.

Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Roterende vægte indeni.
  • Ideel til den erfarne kvinde.
  • Lydløse når du går rundt – perfekt til diskret træning.
  • Gode til at styrke muskulaturen i underlivet.
  • Kan give en øget sexlyst.
  • Nemme at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 17 cm
Diameter: 3,4 cm
Vægt: 70 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme