Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fjedrede Brystklemmer

265,00 kr.

Brystvorteklemmer, som fikseres med de spændte fjedre.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den søde smerte. 

Fjedrede brystvorteklemmer, som nemt kan tages på og bæres elegant. Takket være fjedrene kan du tilpasse dem til brystvorterne, og så er de perfekte til dig, der ønske den søde smerte.

Det er ligegyldigt, om du er mand eller kvinde. Dette produkt kan bæres af alle. Disse brystklemmer er perfekte til fetishleg og vækker dine sanser på en dejlig og smertefuld måde.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan bæres af alle.
  • Perfekt til fetishleg.

Specifikationer

Mærke: Fetish collection
Farve: Sølv farvet
God til: Kvinde/mand
Længde: 10,2 cm
Diameter: 1,0 – 3,5 cm
Stimulering: Brystvorte
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme