Fleshlight Boost Blow Masturbator

699,00 kr.

Skøn masturbator fra Fleshlight til ham, der elsker følelsen af intime blowjobs.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulering med Fleshlight Boost Blow 

Giv dig selv masser af dejlig nydelse med Fleshlight Boost Blow, som er et avanceret og unikt onaniprodukt til mænd, der er designet til at give en intens og tilfredsstillende oplevelse til ham. Produktet er lavet af kvalitetsmaterialer, og så er den formet som en mund, så du kan få følelsen af at få et dejligt blowjob.

Masturbatoren er udstyret med et justerbart sugetryk, som du nemt kan justere på for at få den helt rigtige stimulering, der passer til dine behov. Du vælger helt selv, om du vil bruge denne masturbator alene, eller om du vil bruge den som del af frækt forspil med din partner.

Fleshlight Boost Blow er nem at rengøre og vedligeholde, og kan genbruges igen og igen. Produktet er også diskret og let at opbevare, så du kan tage det med dig overalt.

Hvis du søger en unik og intens onanieringoplevelse, er Fleshlight Boost Blow det perfekte valg for dig. Med sin avancerede teknologi og realistiske design er det et af de bedste onaniprodukter til mænd på markedet i dag.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og realistisk design.
  • Imiterer følelsen af et blowjob.
  • Justerbart sugetryk.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: Fleshlight
Farve: Blå/naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 24,8 cm
Indsættelig længde: 21,6 cm
Diameter: Stram og strækbar
Materiale: ABS og TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme