Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe

(1 kundeanmeldelse)

799,00 kr.

Få den erektion du drømmer om med Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe. Den effektive penispumpe hjælper dig med at opnå og opretholde en fast og fyldig erektion til både solostunder og sex. Pumpen er automatisk, har Quick Release funktion og oplades via medfølgende USB-kabel.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Resultater du kan mærke!

Savner du en erektion, så du kan opfylde dit fulde potentiale? Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe hjælper dig til en bedre og større erektion.

Den automatiske penispumpe er skabt til at give dig en mere potent og fyldig erektion. Den hjælper dig både til at skabe rejsningen og opretholde den, når det gælder. Samtidig opnår du mere fylde til glæde for både dig selv og din partner.

Kombinér eventuelt pumpen med en penisring for en endnu større og længerevarende rejsning.

Den gennemsigtige cylinder med mål giver dig et klart overblik over hele processen, og den ultrabløde base sikrer dig ikke bare et tætsluttende vakuum, men også en behagelig oplevelse.

Placér din penis i pumpen og tænd for sugefunktionen. Pump i 5-10 sekunder, slip vakummet ved at trykke på Quick Release knappen og hold pause. Gentag i 3 – 5 minutter for det bedste resultat.

Fleshpump Penispumpe oplades let via det medfølgende USB-kabel.

Fantastiske Fordele: 

  • Kraftig sugeevne for imponerende resultater.
  • Sikker, ikke-kirurgisk alternativ til medicinske procedurer og piller.
  • Kropssikker, ftalatfri materialer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe

  1. Thomas

    Penispumpen der hjælper mig så meget med en hårdere erektion. Konen og jeg er glade. Happy wife, happy life.

Tilføj en anmeldelse af varen