Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Flight Pilot

599,00 kr.

Til erotiske højdepunkter. Glid blot ind i de stramme lystkanaler og oplev den pure ekstase.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vild tur!

Mangler du et produkt, der kan give dig den nydelse, du kun drømmer om? Så prøv Fleshlight Flight Pilot, som er en transparent masturbator med noppet-rillet vagina lystkanal og stram anusåbning i en sort, flot dåse. Det stramme sleeve vil give dig intens stimulering og forkæle dig til du kommer.

Du vil med denne masturbator forstå, hvorfor Fleshlight er et af de mest populære mærker inden for sexlegetøj til mænd. Denne model vandt i 2012 prisen for året “sexlegetøj for mænd” og vil med garanti leve op til dette.

Denne masturbator er lavet i Real Feel Super Skin, som giver en behagelig og realistisk følelse.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. Tag masturbatoren ud af dåsen og vend det med vrangen ud, og så vil du opleve, hvor nemt det er at rengøre dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Behageligt og realistisk materiale.
  • Intens stimulering.
  • Nem at rengøre.

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Farve: Sort og transparent
God til: Mand
Størrelse: 20 cm
Stimulation: Penis
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fleshlight Flight Pilot

  1. Karsten

    Fleshlight laver fede produkter synes jeg og denne Masturbator er Ingen undtagelse. Så blød og strammer lige som den skal.

Tilføj en anmeldelse af varen