Fleshlight Go Surge Pink Lady

599,00 kr.

Effektiv og spændende masturbator til mænd for intense orgasmer.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nydelse til ham!

Fleshlight Go Surge Pink Lady vejer ikke så meget, og er en anelse kortere end andre Fleshlight, men det betyder ikke, at du går ned på kvalitet. Den er perfekt til dig, der ikke vil snydes for en dejlig leg, selvom du er på rejse.

Go surge er perfekt til din rejsetaske, og er i et flot indbydende design til din fantastiske onanileg. Med sine riller og knopper er du garanteret ekstra meget stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Rejsevenling.
  • Nem at rengøre.
  • Lækkert materiale.

Specifikationer

Materiale: Super skin
Farve: Sort og rosa
God til: Mand
Længde: 21,5 cm
Diameter: 5,1 cm – 7,6 cm
Manual: Engelsk
Stimulation: Penis
Vandtæt: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Go Surge Pink Lady”