Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Ice Lady Crystal

499,00 kr.

Du kan se igennem dette hylster, så du rigtig kan nyde at se dine bevægelser. Perfekt til dig, der vil have mere ud af din onani-oplevelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et frækt produkt til ham! 

Fleshlight Ice Lady Crystal er et skønt onaniprodukt fra Fleshlight til mænd, som ønsker at gøre deres solo-leg mere interessant. Hvis du har erfaring med Fleshlight, så ved du at det er det mest solgte onaniprodukt i verden – og dette er der en god grund til.

Denne Fleshlight er unik, da du kan se igennem dette hylster, så du rigtig kan nyde at se dine bevægelser.

Ved at skrue i bunden af din Fleshlight øger du vakuum omkring din penis. Du kan altså selv bestemme, hvor meget vakuum du ønsker. Har du prøvet at tage din Fleshlight med i seng sammen med din partner? Det kunne være du skulle prøve. Lad din partner bruge Fleshlighten på dig. En fræk og kinky oplevelse for jer begge.

Brug varmt vand ved rengøring – gerne med et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan bruges af næsten alle mænd.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.

Specifikationer

Materiale: Super skin
Farve: Gennemsigtig
God til: Mand
Længde: 25,4 cm92 mm
Latexfri: Ja
Vandtæt: Ja
Stimulation: penis

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme