Fleshlight Pink Lady Original

519,00 kr.

Vil du gerne træne dig selv i at holde længere eller bare tilfredsstille dine lyster? Så har du fundet det rigtige legetøj her.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør onani sjovere for dig!

Hvis du er en mand, der er på udkig efter en lækker masturbator, som kan stimulere dig og tilfredsstille dine lyster, så bør du prøve denne masturbator fra Fleshlight. Fleshlight Pink Lady Original hjælper dig til at træne dig selv i at holde længere, og så giver den dig lækker nydelse, som du ikke vil gå glip af.

Pink Lady er formet efter en vagina og imiterer følelsen af hed samleje. Masturbatorens stimulerende nupper og den variable vakuumeffekt, som ændres ved at skrue på masturbatorens bund, giver dig individuel mulighed for at træne din udholdenhed og bestemme over, hvor intens en stimulering du ønsker.

Denne Fleshlight er fremstillet i materialet Real Super Skin, der føles meget realistisk og er meget fleksibelt. Perfekt til veludrustede mænd eller mænd med en sensitiv penis. Kombinationen af Super Skin, den smalle, noprede lystkanal og vakuumet gør, at du vil opleve nogle meget intensive orgasmer med dette produkt.

Se vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til vedligehold og rengøring af dit sexlegetøj. Vi anbefaler også, at du bruger en Fleshlight pulver i ny og næ i forbindelse med rengøringen for at bevare produktets blødhed og dejlige overflade.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til veludrustede mænd eller mænd med en sensitiv penis.
  • Justerbart vakuumtryk for intens stimulering.
  • Behageligt og lækkert materiale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Farve: Sort og rosa
God til: Mand
Længde: 25 cm
Diameter: 6 – 10 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Super skin (TPE)
Stimulation: Penis