Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Quickshot Vantage

299,00 kr.

Gennemsigtig masturbator. Åben i begge ender, så du kan nyde at tilfredsstille hele din penis i din fantastiske onanileg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlig nydelse til ham!

Fleshlight Quickshot Vantage er en transparent masturbator i Superskin-materiale med struktureret indre.

Åben i begge ender, så du kan nyde at tilfredsstille hele din penis i din fantastiske onanileg.

Kun halvt så stor som de andre Fleshlight masturbatorer, men vi har jo alle hørt, at det er bedre at være lille og vågen end stor og doven. Her bliver du ikke snydt for en dejlig oplevelse.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt – eventuelt Fleshlight Glidecreme. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Lækkert materiale.
  • Vidunderlig stimulering.
  • Nem at rengøre.

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Farve: Transparent
God til: Mand
Længde: 8,8 cm
Diameter: 1,8 cm (strækbar)
Materiale: TPE
Stimulation: Penis

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fleshlight Quickshot Vantage

  1. Lawrence

    Der er altså noget frækt over en mastubator frem for hånden.

Tilføj en anmeldelse af varen