Fleshlight Turbo Core Masturbator

499,00 kr.

Skøn masturbator til ham fra Fleshlight, der imiterer følelsen af et dejligt blowjob.

Kun 9 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fleshlight Turbo Core Masturbator – Forkælelse til ham

Giv dig selv lækker nydelse med Turbo Core fra Fleshlight. Denne innovative masturbator kan give dig vidunderlig tilfredsstillelse – uanset om du er alene eller sammen med din partner.

Turbo Core er en gennemsigtig og blå masturbator, som giver dig den ultimative følelse af blowjob under håndjob. Masturbatoren har en innovativ struktureret åbning, der giver en fabelagtig penetrationsoplevelse, som føles som om at være dybt begravet i halsen.

Glæd dig til at mærke den stramme, elastiske nydelseskanal, der har forskellige stimuleringsstrukturer. Masturbatoren er også udstyret med 2 ringe for et bedre greb, og så kan den nemt fjernes fra dåsen, når du skal rengøre produktet.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Spændende og lækkert design.
  • Stimulerer mandens penis.
  • Efterligner en følelse af blowjobs.
  • Innovativ struktureret åbning.
  • Nem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fleshlight
Farve: Gennemsigtig og blå
God til: Mand
Samlet længde: 24,8 cm
Indføringsdybde: 21,6 cm
Indvendig ø: Stramt og elastisk
Vægt: 730 gram
Materiale: TPE og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme