Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

499,00 kr.

Kast dig ud i dejlig leg med denne Fleshlight. Perfekt til dig, der ønsker en onani-oplevelse af en anden verden.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg mere spændende!

Vil du gerne tilføje ekstra spænding til dine intime stunder? Så gør dig klar til at modtage det ultimative blowjob med denne fantastiske Fleshlight.

Turbo Ignition Blue Ice kombinerer både syns- og følesansen. Du kommer til at elske at mærke din penis glide ind ad åbningen for at nå ned langs det stramme svælg, hvor det strammer godt om penis.

Men endnu frækkere bliver det, når du også kan følge med i processen. Denne Fleshlight er nemlig lavet i et klart materiale, så du kan se din penis blive stimuleret af Ignition Blue Ice.

Som mange andre Fleshlights styrer du selv trykket omkring penis ved at skrue på låget i bunden. Du bestemmer derfor selv, hvor meget vakuum, du ønsker.

Denne Fleshlight er supernem at rengøre efter brug. Se vores udvalg af renseprodukter og vedligeholdspordukter til dit sexlegetøj. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende og frækt design.
  • Kombinerer syns- og følesansen.
  • Dejlig indre struktur.
  • Imiterer følelsen af et dejligt blowjob.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.

Information

Mærke: Fleshlight
Farve: Transparent og blå
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Indvendig dybde: 21,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Real Feel Super Skin

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme