Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

599,00 kr.

Til vibrolysten på farten og indimellem. Fantastisk onanileg.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende stimulering! 

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch er en masturbator, som kan lidt mere med sine 3 vibratorer, der tilføjer ekstra nydelse. Du vælger selv, hvor meget vibration, du ønsker. Du indsætter blot vibratorerne i de 3 lommer, som er i masturbatoren, og så får du den nydelse, du søger. Vibratorerne er vandtætte, så du kan tage legen med i badet.

Det stimulerende indre er fremstillet i et realistisk og blødt Real Feel Superskin materiale, som gør din oplevelse bedre. Fleshlighten er formet som en vagina, og har indre, stimulerende knopper. Brug låget til at styre, hvor meget vakuum du ønsker. Jo strammere låget er, jo større er vakuummet.

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch har en indre kanal med en diameter på 1,3 og passer derfor næsten alle størrelser.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for en mere behagelig oplevelse. Rengør produktet med varmt vand og brug gerne et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat. For at bevare produktets blødhed og dejlige overflade er det en god idé til tider, i kombination med rengøringen, at benytte Fleshlight pulver.

Fantastiske Fordele: 

  • Passer næsten alle størrelser.
  • Vibrationer for ekstra stimulering.
  • Stimulerende indre.
  • Vandtæt – så legen kan fortsætte i badet.
  • Behageligt materiale.

Specifikationer

Materiale: Super skin
Farve: Rosa
God til: Mand
Indvendig længde: 22,9 cm
Indvendig diameter: 1,3 cm (strækbar)
Manual: Engelsk
Med vibrator: Ja
Stimulation: Penis
Lydniveau: Svag
Batteri: 3 x LR44 (medfølger)
Latexfri: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Vibro Pink Lady Touch”