Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Bad Kitty Silikone Gagball Rød

179,00 kr.

Ildrød silikone gag-ball med justerbar lederrem. Perfekt til dominanslege og fetish. Udforsk magtforholdet og få en rå leg ud af det!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ildrød og nådesløs!

Er du klar til at kaste dig ud i frække BDSM-lege? Med denne gag-ball fra Bad Kitty bliver det lidt nemmere og lidt frækkere. Remmen kan indstilles i 4 positioner og så er remmen lavet i imiteret læder.

En gag-ball kan være et superfrækt og pirrende legetøj at introducere til jeres leg. Både begyndere såvel som erfarne kan have stor glæde af at lege med dette legetøj. Legetøjet giver dig mulighed for at underkaste dig din partner og vise total submission. Kuglen er lavet i silikone og er derfor også behagelig at have i munden.

Med en gag-ball bliver det supertydeligt, hvem er er den dominerende og den submissive. Gag-balls er derfor også fantastiske at introducere til jeres leg, hvis I elsker fræk rollespil. I vælger helt selv, hvem der skal have denne gag-ball på og dermed også, hvem der styrer legen.

Hvis du ønsker at udforske mere inden for BDSM-verdenen, så har Bad Kitty et stort udvalg af frækt BDSM-legetøj, der med garanti vil gøre jeres leg endnu sjovere. Du kan se vores udvalg fra Bad Kitty ved at klikke her.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan indstilles i 4 positioner.
  • Lavet i imiteret læder.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Perfekt til frække BDSM-lege.
  • Behageligt silikone.

Information

Mærke: Bad Kitty
Farve: Sort og rød
God til: Begge
Størrelse: 42 – 58 cm
Diameter: 4 cm
Materiale: PU og silikone