Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

GVIBE Geisha Balls 2 Bækkenbundskugler Pink

299,00 kr.

Fantastiske bækkenbundskugler med forskellige vægte til dig, der er seriøs omkring træning af bækkenbunden.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Træning, som aldrig bliver kedelig!

Vil du gerne træne din bækkenbund? Så bør du prøve disse bækkenbundskugler fra GVIBE. Geisha Balls 2 er en ny generation af bækkenbundskugler, hvor silikonesnoren er kortere og mere behagelig i brug. Kuglerne er supernemme at bruge og hver kugle har en forskellig vægt, så du kan skræddersy din bækkenbundstræning.

Idéen med træning er at starte med de letteste kugler og derefter gradvist øge vægten. Ligesom du gør det under en almindelig træning. Geisha-kuglerne giver dig mulighed for at have 5 faser af træning – fra 50 g til 100 g. Så træn dig selv op med disse fantastiske bækkenbundskugler!

Træningen er anbefalet af sexologer, gynækologer og jordmødre, så du kommer ikke at fortryde at eje disse kugler. Kuglerne er kropssikre og derfor også behagelige mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Effektiv træning af bækkenbunden.
  • Styrker muskulaturen.
  • Kan give en øget sexlyst.
  • Giver et sundere underliv.
  • Øger følsomheden og gør det derfor nemmere at nå klimaks.
  • Kan også benyttes til intime stunder.

Information

Mærke: GVIBE
Farve: Pink
God til: Kvinde
Vægt: 50 – 100 g.
Diameter: 3 cm
Materiale: ABS plastik, silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme