Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Hot Octopuss Pulse Solo LUX Penis Vibrator i Sort

1.099,00 kr.

Lækker masturbator til mænd med spændende vibrationer for intense orgasmer!

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksusvarianten med fjernbetjening!

Denne sorte masturbator stimulerer penis via pulserende vibrationer og intense stimuleringsriller. Penisen anbringes i hulen af masturbatoren, enten i slap eller oprejst tilstand, da denne masturbator også er velegnet til mænd med erektil dysfunktion.

Start og lad dig forkæle med dybe vibrationer, der kommer fra motoren indeni. 5 forskellige vibrationsmodi og 8 vibrationshastigheder er tilgængelige og kan styres separat med fjernbetjening med et praktisk armbånd eller direkte med et tryk på en knap. Alternativt kan Pulse Solo Lux også bruges til onani i konventionel forstand, men dette skal gøres med en større mængde glidegel.

Den er let at bruge og vandtæt. Inkluderet USB-ladekabel, fjernbetjening og opbevaringspose.

Samlet længde 10,6cm, bredde 6,7cm, højde 7,3cm.

Materiale: ABS, silikone.

Fantastiske Fordele:

  • Pulsator også velegnet til erektil dysfunktion.
  • Praktisk ur som fjernbetjening.
  • Håndfri sjov.
  • Tillader også konventionel onani.
  • 5 vibrationstilstande, 8 hastigheder.
  • Med stimulerende riller og vandtæt.
  • Inkluderer USB-kabel og opbevaringspose.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hot Octopuss Pulse Solo LUX Penis Vibrator i Sort”