Icicles No. 43 Pink Glas Dildo

349,00 kr.

En eksklusiv håndarbejdet pink glas dildo – perfekt til massage og eksperimentering med temperaturer.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs glasstav til anale lege. 

Denne håndlavede glasstav fra Icicles er lavet i et slankt og elegant design, som ikke kun ser fantastisk ud, men kan også stimulere dit g- eller p-punkt. De graduerede kugler giver en vidunderlig stimulering og en pirrende fornemmelse. Brug den alene eller sammen med en partner.

Denne glasstav kan klimatiseres i varmt eller koldt vand og muliggør særligt spændende fornøjelsesmomenter. Hvis du vil have en kølende fornemmelse, så kan du lægge den i fryseren, i køleskabet eller i koldt vand, og hvis du vil have en varmende fornemmelse, så læg den i varmt vand elle smid den i mikrobølgeovnen.

Glasstaven er allergivenlig, og vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med produktet, så er det en god idé at skylle staven med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. På denne måde sikrer du den længste holdbarhed og det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til stimulering af g- og p-punkt.
  • Kan klimatiseres ud fra dine ønsker.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 43 Pink Glas Dildo”