Icicles No. 46 Glas ButtPlug

199,00 kr.

Lige så smuk som den er effektiv. Luksuriøs håndlavet transparent glasdildo – særligt god til anal stimulering.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elegant buttplug med forbløffende sans for detaljer. 

Denne eksklusive, håndlavede buttplug er velegnet til anal stimulering. Spidsen gør den nem at indsætte, og den smalle hals gør det muligt for dine muskler at vikle rundt om den og holde den inde. Denne buttplug er smart buet til p-spot stimulering, som garanterer de mest eksplosive orgasmer, du kunne forestille dig! Ringen i bunden sikrer, at den ikke glider for langt ind og giver derfor også mulighed for nem og sikker fjernelse.

Brug denne plug med forskellige temperaturer. Hvis du vil have en kølende oplevelse, så smid den i fryseren, i køleskabet eller i koldt vand, og hvis du ønsker en varmende oplevelse, så smid den i varmt vand, eller smid den i mikrobølgeovnen.

Det allergivenlige glas er kropssikkert, og er kompatibel med både vand- og silikonebaserede glidecremer. Vi anbefaler, at produktet plejes ordentligt, så du få den bedste holdbarhed. Når du færdig med at lege med dette produkt, så anbefaler vi, at du benytter varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexelegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Denne plug har en samlet længde på 11,5 cm, og en indsættelsesdybde på 8 cm. Diameteren er på 2,5 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan bruges med forskellige temperaturer.
  • Nem at rengøre.
  • Perfekt til stimulering af p-spot.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 46 Glas ButtPlug”