Icicles No. 61 Glas Dildo

349,00 kr.

Lækker glasdildo med et hvirvlet og ribbet skaft. Perfekt til g- og p-punktsstimulering.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte glasdildo

Denne elegante dildo fra Icicles er perfekt til dig, der gerne vil prøve noget nyt. Dildoen har en tilspidset spids, som gør den lettere at indføre og det markerede hoved rammer alle de rigtige punkter, mens dildoens kugler i bunden giver en realistisk oplevelse. No. 61 er smart buet til eksplosiv g-spot eller p-spot stimulering. Derudover giver det hvirvlede ribbet skaft yderligere stimulation.

Denne dildo kan klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i et varmt vandbad. Dildoen er lavet af allergivenligt glas og er ikke-porøst samt kropssikkert. Hvis du plejer denne dildo ordentligt, så har du en skøn dildo resten af livet.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker glasdildo til skøn stimulering.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til g- og p-punktsstimulering.
  • Hvirvlet ribbet skaft.
  • Allergivenlig og kropssikker.

Information

Mærke: Pipedream
God til: Begge
Farve: Klar glas
Indsættelig længde: 12,5 cm
Diameter: 3 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme