Icicles No 29. Blå Glas Dildo

349,00 kr.

Eksklusiv og håndarbejdet blå glasdildo. Perfekt til til massage og eksperimentering med temperatur for ekstra pirring.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stilfuld dildo til de bedste oplevelser!

Icicles No. 29 er en vidunderlig glasdildo, som kan bruges af både mænd og kvinder, og så er den ideel til dig, som værdsætter kvalitet. Dens lette hældning og rillede overflade giver en dejlig stimulering, som du med garanti vil elske.

Dildoen har en samlet længde på 19 cm, og en omkreds på 4 cm. Det betyder, at både erfarne og begyndere kan lege med dette produkt og få glæde af det.

Derudover kan dildoen klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i mikrobølgeovnen eller i varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så er det en god idé at rengøre produktet med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. Du kan også smide den i opvaskemaskinen, hvis det er en nemmere løsning for dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Har en stimulerende overflade.
  • Kan klimatiseres ud fra eget ønske og behov.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No 29. Blå Glas Dildo”