Icicles No. 75 Pink Glas Buttplug

199,00 kr.

En smuk håndlavet og mundspustet pink glas butt plug. Lige så smuk, som den er effektiv og stimulerende.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et dejligt produkt til anal stimulering. 

Icicles No. 75 er en lyserød glas buttplug til anal stimulering. Den kan benyttes af både mænd og kvinder, og har en samlet længde på 9,5 cm og en omkreds på 3,4 cm.

Derudover kan den klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i mikrobølgeovnen eller i varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så er det en god idé at rengøre produktet med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. Du kan også smide den i opvaskemaskinen, hvis det er en nemmere løsning for dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Har en stimulerende overflade.
  • Kan klimatiseres ud fra eget ønske og behov.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme