Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Icicles No. 24 Pink Glas Dildo

439,00 kr.

Eksklusiv håndarbejdet dildo. Oplagt til massage. Udnyt det lækre glas materiale, den er lavet i, og eksperimenter med temperaturer og pirring.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vild oplevelse! 

Icicles No. 24 er en lyserød glasdildo, som tilfredsstiller med sine knopper og rillede stukturer. Dildoen er formet som en tunge, som gør den nem at styre.

Dildoen kan klimatiseres ud fra eget ønske og behov. Hvis du gerne vil have en kølende fornemmelse, så kan du smide den i køleskabet, fryseren eller i et koldt vandbad, og hvis du vil have en varmende oplevelse, så kan du smide den i mikrobølgeovnen eller et varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så er det en god idé at rengøre produktet med lunket vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. Du kan også smide dildoen i opvaskemaskinen, hvis denne løsning er nemmere for dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Pirrende og stimulerende oplevelse.
  • Nem at rengøre.
  • Kan klimatiseres ud fra eget ønske og behov.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 24 Pink Glas Dildo”